torstai 19. syyskuuta 2013

Uusi pyörä 2014 projekti alkakoon!

Tervetuloa lukemaan syvää pohdintaa ja kevyitä ajatuksiani!

Aloitetaan haaveilu SPECIALIZED:in läskipyörästä ja syvälumisesta talvesta. Tällä hetkellä meitä rakkaita kuluttajia yritetään sekoittaa oikein kunnolla. 

On 26", 27.5"ja 29" pyörää tarjolla ja sitten tämä fatbike osasto. Siinä on amatöörillä kuten minä miettimistä että mitä ihmettä. Jotain tuossa läskissä houkuttaa... huhu kertoo että muutkin isot pelaajat kuten TREK on lähdössä peliin mukaan!! Game on!! 

Näillä jättiläisillähän voi ajaa talvella vallan hulvattomasti hangilla ja sekös vaan suomessa toimii!


Tällainen Fatboy minulle kiitos!

Fatboy in action


Tällä hetkellä allani maata kuopii Trek 6700 Disc ja hyvin on palvellut. Pidän kovasti rungon geometriasta vaikka periaattees yhden isompi runko olisi mennyt minulle. Tietysti nyt kun kunto nousussa ja menot halut kovenee alkaa pyörän rajat tulla vastaan. Ja tämän pyörän päivitys paremmilla osilla tulisi maksamaan paljon enemmän kuin uusi pyörä. Joten siksi uusi pyörä projekti 2014 päälle.

Vanha uskollinen ratsuni

Nyt tietenkin kun syksyä alkaa pukata ja pyöräilymaailma puskee ulos 2014 tuotteitaan solkenaan, on hyvä aika kiinnostua mitä tuleman pitää. Tällä saa hyvin syksyn pimeät ilmat valaistua, kun läppärin ruudulta kirkkaita uusia maastopyöriä ihailee. Koska niitä pääsee testaamaan, se on seuraava kysymys. 

Tästä on hyvä aloittaa, ei muuta kuin ketjut suoraksi ja läskiä renkaisiin!

++Tommi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti